Helgens händelser!

Tjillevippen!

Ja då var denna helgen också gången.
Det var väldigt kul att träffa alla vänner från Hune i fredags sen träffade man några på lördagen med:)

Efter jag gått på marknaden drog jag och kollade på Markaryd när de mötte Eslöv och de vann till och med tillslut med 2-1. Grattis :)

Sen drog jag och min kusin hem och käkade hos honom och jag skulle kolla på Barcelona som jag planerat för hela helgen. Men när jag satt och käkade hos honom hände jag plötsligt att jag fick ont i örat så jag tänkte jag drar nog hem så snabbt som möjligt.
Jag försökte sitta vid datorn men det gick inte, så jag tog lite alvedon och nässpray så att det skulle hjälpa men icke.
Jag lade mig ner ute i uterummet och försökte slappna av och kände under en timme smärtan bara tränga in och tillsslut beslöt jag mig för att ringa till min farbror så han kunde skjutsa mig till akuten eftersom mamma och de var borta. Så vi körde dit och fick reda på att det var en rejäl öroninflamation i båda öronen som är väldigt ovanligt att ha samtidigt. Jag fick massa tabletter, både smärtstillande och botning för öroninflamationen.

Ha det bäst /Pierre Olsson

Marknads dags!

Hej allihop!

Då var man hemma i Markaryd. Denn gång för att det är den traditionella Markaryds marknad :)

Hoppas det blir som det brukar bli ;)
Kommer information efter helgen om hur det varit :)

Ha det bäst Ciao /Pierre Olsson

Helg igen :)

Tjollahopp !
Idag vaknade jag kl.08.15 var klar vaken men jag steg inte upp förrän 45min senare då jag k
läste en bok. Jag och lillbrossan som sov hos mig idag spelade lite xbox innan vi drog till City Gross och handlade. Vi handlade lite mat till både till idag och resten av nästa veck.

När vi kom tillbaka käkade vi lite frukost och fixade lite innan vi ska ut i stan.
Senare blir det dra till Boda Borg med släkten :)

Jag får ursäkta de långa mellanrummen mellan varje inlägg. Finns tyvärr inte tid till det, plus att denna vecka har jag inte haft motivationen att göra det heller.

Men ni får ha det så bra allihopa, Ciao/ Pierre Olsson

RSS 2.0